Pelkäätkö pyytää ystäviltä tai sukulaisilta apua kun rahantarve iskee? Näyttääkö tilisi jo tyhjää vaikka seuraavaan palkkapäivään on vielä pari viikkoa aikaa? Pohditko, kuinka selviät loppukuukauden? Kuukausittaiset menosi ovat korkeat ja palkkapäivä on vain kerran kuukaudessa. Tästä syystä kohtaat pieniä vararikkoja keskellä kuuta ja loppukuusta. Nyt voit löytää nopean ratkaisun pieniin rahahuoliisi. Tämän ratkaisun nimi on pikalaina. Mikäli olet täysi-ikäinen ja hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, voit hakea pikalainaa verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Pikalaina on helppo lainaratkaisu, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Ensimmäinen lainanhaku tapahtuu aina verkossa, koska sinun tulee ensimmäisen lainanhaun yhteydessä tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi varmentaaksesi lainan myöntäjälle henkilöllisyytesi. Tarvitset siis vain tietokoneen Internet-yhteydellä sekä matkapuhelinliittymän lainasi vahvistusviestiä varten. Pikalaina maksetaan yleensä tilillesi muutaman minuutin kuluessa siitä, kun olet lähettänyt vahvistusviestin. Saat vielä erikseen viestin kun pikalaina on siirretty tilillesi ja on näin ollen käytössäsi. Näin helposti pikalaina on käsissäsi ja ongelmasi ratkennut.

Saadaksesi myönteisen lainapäätöksen tulee sinun täyttää seuraavat ehdot: Sinun tulee olla oikeustoimikelpoinen suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja useassa tapauksessa yli 20-vuotias. Sinulla tulee olla käytössäsi suomalainen matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili. Sinulla ei saa olla merkintää luottohäiriörekisterissä.
Jos tiedät täyttäväsi yllämainitut ehdot, voi pikalaina olla sinun ratkaisusi. Pikalaina voi suuruudeltaan olla muutamista kympeistä aina satoihin ja jopa tuhansiin euroihin. Takaisinmaksuaika vaihtelee parista viikosta kuukausiin. Yleisimmin takaisinmaksuaika on kaksi viikkoa tai kolmekymmentä päivää. Ratkaise rahahuolesi hakemalla pikalainaa. Pikalaina auttaa selviämään seuraavaan palkkapäivään. Sillä maksat laskut ja ruokaostokset, jotka eivät voi odottaa seuraavaan palkkapäivään. Milloin tahansa kohtaatkin rahahuolia, muista aina pikalaina. Se on pieni laina, josta on suuri apu.