Jos tiedät tarvitsevasi rahaa nopeasti, tuntuu kuin olisit juuttunut ansaan ja maailma luhistuisi ympärilläsi. Jos luottotietosi ovat kunnossa, eivät asiasi kuitenkaan ole niin huonosti. Tällaisessa tilanteessa pikavippi on ratkaisu ongelmaasi. Et varmasti löydä helpompaa ja vaivattomampaa tapaa saada laina kun sitä nopeasti tarvitset. Jos puolestaan olet velkakierteessä tai sinulla on merkintä luottohäiriörekisterissä, pikavippi ei ole sinua varten.

Joskus yllättävät tilanteet tulevat eteesi, etkä ehkä ole pystynyt säästämään niiden varalle. Kun tällaista tapahtuu vippi on sinulle kuin taivaan lahja. Sillä selviät yllättävistä tilanteista, eikä sinun tarvitse kääntyä esimiehesi puoleen palkkaennakon toivossa. Pikavippi on lähes taattu sinulle, joka olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja olet tietysti täysi-ikäinen. Voit maksaa sen pois heti seuraavasta tilistäsi tai siirtää eräpäivää halutessasi jopa kymmeniä kertoja. Jos tiedät, että seuraava tilisi menee laskuihin, voit maksaa pikavipin vasta sitä seuraavasta tilistä. Pikavippi on siis joustava laina.

Mikäli haluat rahaa tilillesi minuuteissa, sinun tulee vain täyttää hakemus verkossa. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi vahvistat vielä, että hyväksyt lainan myöntäjän ehdot. Vahvistusviestin lähetettyäsi on pikavippi tililläsi hetkessä. Saat siis rahat käyttöösi samassa minuutissa ja pääset heti hoitamaan yllättävät menosi pois päiväjärjestyksestä. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, eikä sinun tarvitse ilmoittaa tulojasi kenellekään. Pikavippi on todella vaivaton apu arjen yllättäviin ja yllätyksettömimpiinkin tilanteisiin. Tarvitset vain internetin ja matkapuhelimen käyttöösi, etkä enää edes muista rahahuoliasi. Muista aina kuitenkin olla ajantasalla tuloistasi ja menoistasi välttääksesi velkakierteen.